AFERA ŠEŠELJ Ovo je majica zbog koje je fudbaler izbačen iz kluba

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AFERA ŠEŠELJ Ovo je majica zbog koje je fudbaler izbačen iz kluba

Igrač FK Goražda, Vladimir Radović, nakon dobijanja otkaza zbog nošenja majice sa likom Vojislava Šešelja objašnjava za "Blic" da nije nacionalista.

"U prošli petak sam došao na trening, a ispod dukserice sam imao majicu sa Šešeljevim likom. Niko to nije ni primetio dok nisam ušao u svlačionicu da se raspremam a onda je krenula šala sa saigračima", počinje priču o događaju mladi igrač rodom iz Foče.

Neprijatna situacija sačekala ga je već dan kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada se nije našao ni u protokolu za meč sa Bratstvom iz Gračanice, a do tada je bio redovan starter.

"Kada sam došao na utakmicu, trener, Damir Beća, je pročitao spisak, ali me nije bilo među 18. Bio sam jako iznenađen, naročito zbog činjenice da sam do sada svaki meč igrao u startnoj postavi", nastavlja on.

Otkaz mu je uručen dva dana nakon utakmice isto bez ikakvog objašnjenja. Tek kasnije direktor mu je objasnio da je to bilo zbog navedene majice.

"U ponedeljak sam stigao na trening, a tamo me je čekao trener sa kovertom. Kada sam je otvorio imao sam šta i da vidim, u njoj je bio otkaz. Ostao sam bez kluba."

Nakon što se priča proširila, Vladimir je dobijao pretnje preko društvenih mreža i foruma, ali su ga njegovi najmiliji podržali. Kako sam kaže nije bio uzrujan i uplašen pretnjama.

"Nisam bio uplašen, i pored pretnji i osuda preko "fejsbuka" i portala. Roditelji i devojka su mi najveća podrška", za kraj razgovora objašnjava bivši igrač Goražda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FK Goražde: Radović otjeran iz kluba zbog majice sa likom Šešelja

Izvor: SandzakPress.net, 09.Okt.2015

Goražde – Fudbal u Bosni i Hercegovini svakodnevno donosi vijesti za rubriku “vjerovali ili ne”, a posljednji slučaj nam dolazi iz svlačionice federalnog prvoligaša Goražda. Naime, prvotimac Vladimir Radović na treningu se pojavio u majici sa likom haškog optuženika Vojislava Šešelja,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.