AERODROM IZ PAKLA: Simbolizuje nacizam, masone i predviđa koronu, a jedan Srbin je čest putnik (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 15:06

AERODROM IZ PAKLA: Simbolizuje nacizam, masone i predviđa koronu, a jedan Srbin je čest putnik (FOTO)

Iluminati, vladari iz senke, tekovina Hitlera, proročanstvo kovida ili čista inspirisanost dizajnera?

Aerodrom u Denveru najveća je vazdušna luka u Americi, a druga u svetu po površini, međutim ono po čemu se izdvaja od drugih je niz zastrašujućih prizora koje primeti svaki putnik koji sleće u ovaj grad.

Iako je mnogo puta osvajao nagrade i priznanja za efikasnost, promet i kvalitet usluge, denverski aerodrom obiluje mračnim teorijama zavera koje plaše sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turiste.

Međunarodni aerodrom Denver otvoren je 28. februara 1995. godine. Izgradnja je koštala impresivnih 4,8 milijardi dolara. Ova vazdušna luka izgađena je na zemlji Indijanaca, a krov aerodroma podseća na vigvame, drevne šatore koje su koristili tadašnji starosedeoci na ovom kontinentu.

Ovo nije jedini susret sa istorijom denverske vazdušne luke. Naime, na snimku iz satelita, kada se gleda iz ptičije perspektive, raspored objekata i pisti sagrađen je u obliku nacističke "svastike".

Takođe, na samom aerodromu nalazi se deset metara visoka skulptura egipatskog boga podzemlja, balsamovanja i zagrobnog života.

Još zastrašujuće izgleda ono šta se nalazi napolju, a to je statua takozvanog "Blucifera". U pitanju je 11 metara visoki plavi konj, čije oči sijaju jarko crvenom bojom. Autor ove skulpture poginuo je tokom postavljanja spomenika.

Unutrašnjost aerodroma takođe privlači mnogo pažnje. U poslednjh godinu dana u fokusu je mural iz 1994. godine, na kom se vide deca iz različitih krajeva sveta sa zaštitnim maskama na licu. Teoretičari zavere u ovome vide najavu korone.

Na zidovima su i skulpture demona iz Samsonajtovog kofera. Takvi prikazi mogu se videti po srednjovekovnim katedralama. Najveću misteriju izaziva spomenik koji su postavili slobodni zidari. On predstavlja vremensku kapsulu na kojoj piše 2094. godina.

Teoretičari zavere tvrde da je ovaj aerodorm podzemnim tunelima povezan sa vojnom bazom i aerodromom koji se nalazi u planinama koje ga okružuju.

Usluge ovog aerodroma često koristi i srpski košarkaš Nikola Jokić, koji je sa Denverom osvojio titulu prvaka NBA lige prošle sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.