ADŽEM I NEVENA DOBILI SINA

Izvor: Kurir, 29.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADŽEM I NEVENA DOBILI SINA

Nekadašnja članica grupe Models Nevena Stamenković porodila se juče u bolnici GAK „Narodni front“ i na svet donela prelepog dečaka teškog 4.200 grama! Presrećnom tati Srđanu Adžemoviću Adžemu tako se ostvarila najveća životna želja, jer je postao bogatiji za naslednika.

Podsećanja radi, Neveni je ovo drugi, a Adžemu treći brak. Srećnoj mami ovo je prvo dete, dok Srđan ima ćerkicu iz prvog braka, a sa pevačicom Lelom Andrić nije imao potomaka. Čim je dobio najlepšu vest, Adžem je svoju dragu suprugu obasuo cvećem i raznim poklonima. Povodom radosnog događaja srećni tata je sinoć napravio pravu feštu u restoranu „Kumbara“ na Avali, gde se slavilo do zore! Nek je sa srećom!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.