ADRIJANO OPET PRAVI PROBLEME

Izvor: Kurir, 01.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADRIJANO OPET PRAVI PROBLEME

Brazilac pretio snimatelju koji ga je „uhvatio“ kako ranije napušta trening

Napadač Sao Paola Adrijano ponovo je izazvao incident. Ovog puta brazilski reprezentativac je pretio snimatelju koji ga je slikao dok je napuštao trening ranije nego što je trebalo. Povodom tog događaja javnosti se obratio generalni menadžer Sao Paula Marko Aurelio Kunja, koji je istakao da postoji mogućnost da Adrijano bude kažnjen ukoliko se utvrdi da je uradio nešto što se kosi s kodeksom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kluba.

- Razmotrićemo činjenice da bismo odlučili hoće li biti kazne ili ne. To je bilo potpuno pogrešno i ne mogu to uopšte da opravdam. Najvažnije je da vlada zdrava atmosfera. Ljudi ovde moraju da budu srećni, a ako nisu, ne moraju da ostanu - rekao je Aurelio Kunja.

Podsetimo, Adrijano je pre nekoliko dana takođe bio u centru pažnje, pošto je prilikom dolaska tima na aerodrom u Sao Paulu, po povratku iz Kolumbije, nosio majicu umesto zvanične opreme. Međutim, klub mu na tom potezu nije zamerio, navodeći da je dobio dozvolu da se presvuče u avionu. Adrijano je u poslednjih 18 meseci ispao iz forme, a neki mediji su navodili da ima problema s alkoholizmom. Zbog toga je izgubio mesto i u Interu i u reprezentaciji Brazila. Kada je prošlog meseca došao u Sao Paulo, obećao je da će okrenuti novi list, ali dva dana kasnije fotografisan je na jednom koncertu u Riju s konzervom piva u ruci.

Nedelju dana kasnije bio je akter saobraćajne nesreće u kojoj niko nije povređen, ali se dogodila u ranim jutarnjim satima, pa je zaključeno da je prethodno bio u noćnom provodu, a ne na obaveznom odmoru.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.