ACB liga - Real na pragu finala

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2018, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACB liga - Real na pragu finala

Nova pobeda šampiona Evrope u borbi za titulu u Španiji.

Španska ACB liga ulazi u samu završnicu, u toku su polufinalne serije, a madridski Real je večeras poveo protiv Gran Kanarije sa 2:0 u pobedama.

Madriđani su pred svojim navijačima slavili sa 92:83, a protivnika su slomili tek u poslednjoj četvrtini. Do tada se Gran Kanarija odlično držala i bila je potpuno ravnopravan rival.

Real je u finišu potvrdio kvalitet, a do pobede ga je predvodio Luka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dončić sa 14 poena, sedam asistencija i sedam skokova. Ljuj se zaustavio na 13 poena, a Ajon na 12 poena, sedam skokova i pet asistencija.

U Gran Kanariji se istakao Balvin sa 13 poena i osam skokova, Eriksen je upisao 12, a zapažen je bio i Nikola Radičević sa 11 poena i tri asistencije.

Sledeća utakmica igra se u četvrtak, kada će Gran Kanarija biti domaćin.

Podsetimo, u drugom polufinalu igraju Baskonija i Barselona, a tim iz Vitorije je dobio prvu utakmicu na svom trenu. Sledeća je na programu sutra, takođe u Vitoriji.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Divac gledao Dončića – imao je šta da vidi (VIDEO)

Izvor: B92, 06.Jun.2018, 08:23

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, u utorak je bio u Madridu gde je gledao susret Reala i Gran Kanarije, a sve zbog Luke Dončića...Madridski klub poveo je sa 2-0 u polufinalnoj seriji ACB lige, a Divac i vlasnik Kigsa Vivek Ranadive želeli su uživo da vide MVP Evrolige i španskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.