ACB: Valensija bolja od Andore, Unikaha poražena u Badaloni

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACB: Valensija bolja od Andore, Unikaha poražena u Badaloni

U okviru 11. kola španske ACB lige pobede su upisali Valensija i Huventut.

Košarkaši Valensije su slavili pred svojom publikom protiv ekipe Morabank Andore, rezultat je bio 91:72 u korist domaćina.

Andora je dobila prvi kvartal, uspeli su da zadrže i prednost do odlaska na veliki odmor (+2), ali su u trećoj četvrtini košarkaši Valensije uspostavili kontrolu, na poslednji odmor otišli su sa +9.

U poslednjem kvartalu su domaći košarkaši nastavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da kontrolišu stvari na terenu, te su na kraju upisali zaslužen trijumf.

Pobednički sastav je sa 18 poena predvodio Vil Tomas, pratili su ga San Emeterio sa 14, Labejri i Met Tomas sa po 11 poena, kao i Van Rosom sa 10 poena i sedam asistencija.

U poraženom sastavu 13 poena Olbisija, 12 je dodao Apšo, dok je dvocifren sa 11 poena bio i bivši košarkaš Zvezde Dilan Enis.

Huventut je u Badaloni bio bolji od Unikahe sa 93:86.

Razbili su rivala u prvih 20 minuta i na veliki odmor otišli sa 15 poena viška.

Unikaha je do poslednje deonice deficit spustila za samo tri poena, držali su se gosti iz Malage do kraja, ali nisu uspeli da naprave preokret, te je Huventut upisao zaslužen trijumf.

Blistao je Nikolas Laprovitola u pobedničkom sastavu sa 28 poena i devet asistencija, pratili su ga Doson sa 16 poena, Harangodi sa 13 i Marko Todorović sa 10 poena.

U poraženom sastavu 20 poena Vilčera, 19 je dodao Fernandez, dok je reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević meč završio sa osam poena, tri skoka i po jednom asistencijom i blokadom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.