ACB - Prvi poraz Fuenlabrade

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACB - Prvi poraz Fuenlabrade

Posle pet pobeda na startu sezone, trijumfalni niz kluba iz predgrađa Madrida je prekinut.

Prekinuo ga je Obradorio iz Kompostele, ekipa koja je na prethodnom gostovanju u Blaugrani izgubila sa 44 razlike.

Fuenlabrada je na veliki odmor otišla sa tri poena prednosti, ali su gosti iz Galicije bili svežiji u nastavku, u trećoj četvtini preokrenuli rezultat u svoju korist, umešno je čuvali do kraja i slavili rezultatom 73:65.

Amerikanac Met Tomas sa 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Ukrajinac Pustovij sa 12 poena su bili najzaslužniji za pobedu Obradorija, dok je na drugoj strani najbolji bio iskusni plejmejker Marko Popović sa 17 postignutih poena.

Zbog ovog poraza Fuenlabrade, Real Madrid je sada jedini tim koji nije osetio gorčinu poraza u ACB ligi. 'Los Blankosi' su nešto ranije upisali šesti prvenstveni trijumf, više o tome čitajte OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bez Tea baš teško, Kajrijev rafal za dva minuta, Kazins "pojeo" Kavse!

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2017, 09:49

Klipersi spušteni na zemlju, Irving konačno dobio tamo gde se uvek dobro provodi, Pelikansi uništili Lebrona i kompaniju. Novi tripl dabl za pogađate koga, Čikago kao tim iz ABA lige....Dolijali su i Klipersi. Baš na ovom meču videlo se koliko nedostaje Teodosić u ofanzivi. Čim je stao Blejk...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.