ACB: Produžeci u Valensiji, Huventut bolji od Bilbaa

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2020, 19:13

ACB: Produžeci u Valensiji, Huventut bolji od Bilbaa

Interesantan duel.

U okviru grupe A sastale su se ekipe Huventuta i Bilbaa, sastav iz Badalone slavio je sa 86:79 (73:73), ali tek nakon produžetka.

Tokom čitavog susreta je bilo poprilično neizvesno, ekipe su se smenjivale u vođstvu.

Huventut je dobio prvi kvartal sa 23:22, u drugom je Bilbao stigao do preokreta i dva poena prednosti pred veliki odmor.

U veoma tvrdom trećem kvartalu videli smo svega 18 poena, a Bilbao je uspeo da uveće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << suficit za četiri poena.

Ipak, nisu se gosti predavali, na 14 sekundi do kraja imali su napada pri rezultatu 73:71 za Bilbao, pogodili su, da bi potom Rusel promašio šut za pobedu na drugoj strani, otišlo se u produžetak.

Huventut dodatni period otvara trojkom, stižu potom i do pet poena viška, do kraja su uspeli da zadrže prednost i da slave.

Prepelič je bio najefikasniji u pobedničkom sastavu sa 21 poenom, 13 je dodao Lopez Arostegi, dok je 11 uz sedam asistencija ubacio makedonski internacionalac Nenad Dimitrijević.

Na drugoj strani 18 poena Rusela, 16 je dodao Rafa Martinez, Sulejmanović je ubacio 11 poena.

Huventut je tako došao do prvog trijumfa, nakon tesnog poraza od Barse u prvom kolu, Bilbao je doživeo i drugi poraz. Podsetimo, igra se jedan krug, dve najbolje ekipe idu na F4.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ACB: Pešićeva Barsa bolja i od Unikahe

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2020

Nakon tesne pobede na startu, Katalonci ubedljiviji u drugom kolu...Košarkaši Barselone upisali su i drugi trijumf na završnom turniru ACB lige, nakon Huventuda ekipa Svetislava Pešića savladala je i ekipu Unikahe, rezultatom 84:73...Ekipa iz Malage je dobila prvi kvartal sa 20:14, pokazali su zube...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.