ACB - Počelo je! Barsa imala +19, pa strepela

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2020, 18:10

ACB - Počelo je! Barsa imala +19, pa strepela

Počela je ACB liga, Barsa pobedila, ali uz oscijalacije.

Košarkaši Barselone startovali su pobedom u nastavku sezone u ACB ligi, pošto su u komšijskom derbiju pobedili Huventud rezultatom 96:92.

I pored pobede, teško da će Svetislav Pešić biti zadovoljan posle izdanja svojih izabranika, koji su imali +19 pred poslednju deonicu, da bi dozvolili Huventudu da se u poslednjem minutu približi na samo -2.

Ipak, Abrines je u finišu rešio pitanje pobednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Barsi doneo ceo plen.

U timu Barselone, najbolji je bio Nikola Mirotić sa 16 poena, a pratili su ga Viktor Klaver sa 12, Kori Hogins i Adam Hanga sa po 11, a drugi se istakao i sa osam skokova.

Kod Huventuta istakao se Morgan sa 21 poenom, Omić sa 14 i osam skokova, dok su i srpski košarkaši imali solidan učinak. Nikola Dimitrijević je postigao deset poena, a Oliver Stević šest uz pet skokova i tri asistencije.

Podsetimo, ACB liga je donela odluku da timove podeli u A i B grupu, a po dve najbolje ekipe idu na fajnal for koji je na programu od 28. do 30. juna.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.