ACB - Loše veče za Milosavljevića, Baskonija i Real po planu, Partizanovac Renfro ponovo zapažen

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2018, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACB - Loše veče za Milosavljevića, Baskonija i Real po planu, ''Partizanovac'' Renfro ponovo zapažen

Kompletiran današnji program u ACB ligi, navijače Partizana zanimaće učinak igrača koji se najavljuje kao novo pojačanje crno-belih.

O mečevima koji su igrani u popodnevnom terminu možete da se informišete OVDE, a tokom večeri odigrane su još četiri utakmice 13. kola španske ACB lige.

Real je upisao 10. trijumf u sezoni, pošto je večeras pred svojim navijačima savladao Mursiju sa 80:74. Blistao je Trej Tompkins sa 22 poena, a pratio ga je Serhio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ljulj sa 13, dok je kod gostiju najbolji bio Buker sa 18 postignutih poena.

Najveću pažnju izazvao je duel u Malagi, gde je Baskonija kao gost ubedljivo savladala Unikahu sa 81:64. Gosti su tokom čitavog meča bili bolji rival, njihova prednost je bila i još ubedljivija, pa je početkom poslednjeg kvartala na semaforu stajalo 71:46 u korist Baskonije.

Luka Vildoca sa 14 i Met Džening sa 13 poena bili su najbolji u pobedničkoj ekipi, kod domaćih se istakao Brajan Roberts sa 18 poena. Naš reprezentativac Dragan Milosavljević nije se upisao u strelce za 18 minuta u igri, zabeležio je samo tri skoka.

S obzirom na najave dolaska Aleksa Renfroa u Partizan, zanimljiv nam je bio duel Obradorija i Manrese, koji su gosti dobili sa 97:90.

Renfro je u pobedničkoj ekipi imao raznovrstan učinak - devet poena (2/5 za dva, 1/3 za tri), sedam skokova i devet asistencija za 27 minuta u igri. Ubedljivo najefikasniji bio je Rajan Tulson sa 29 poena, a u poraženoj ekipi Vasilejadis sa 26.

Rezultatski najneizvesnije bilo je u saragosi, gde je domaćin sa 71-69 savladao evroligašku ekipu Gran Kanarije. Sten Okoje sa 22 i Nemanja Radović sa 14 poena bili su najbolji kod pobednika, a u Gran Kanariji najefikasniji Erikson sa 14 poena.

Večerašnji rezultati 13. kola

Obradorio - Manresa 90:97

Real Madrid - Mursija 80:74

Unikaha - Baskonija 64:81

Saragosa - Gran Kanarija 71:69

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.