ABA liga: Nema dileme u vrhu tabele

Izvor: TV Arena Sport, 08.Feb.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA liga: Nema dileme u vrhu tabele

Tri kola pre kraja ligaškog dela ABA lige nema mnogo dilema u vrhu tabele.

Budućnost je gotovo sigurno prva, a tu poziciju mogla bi da potvrdi već trijumfom protiv MZT-a u ponedeljak uveče.

Velika borba vodi se za drugo mesto u ABA ligi, za tu poziciju konkuriše čak tri tima. Tri kola pre kraja Cedevita je „favorit broj jedan” za mesto koje u polufinalu plej-ofa donosi prednost domaćeg terena.

Zagrepčani imaju skor 17-6, baš kao i Crvena zvezda, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << ali i bolji međusobni skor u odnosu na aktuelnog šampiona (dve pobede). Do kraja ligaškog dela ostalo je tri kola, a Cedevita ima dva „zicera” i jedno izuzetno teško gostovanje.

Kiks Cedevite čeka Crvena zvezda. Ekipa Dejana Radonjića ima lakši raspored, najpre dočekuje Sutjesku, potom ide u goste Ciboni, a u poslednjoj rundi rival će im biti Krka. Bez dileme, najteži od ta tri meča je onaj u Zagrebu, ali ni tu Zvezda ne bi trebalo da ima problema.

Mega do kraja ABA lige dočekuje Olimpiju i Metalac, a ide u goste Krki. Ali, gotovo je izvesno da će Mega u polufinalu na Budućnost, s tim da će Podgoričani imati prednost domaćeg terena.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ako ste propustili neku vest iz košarke obavezno pogledajte link vesti.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.