ABA SE IZJASNILA: Poznati arbitri za drugi finalni meč Crvene zvezde i Budućnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 14:26

ABA SE IZJASNILA: Poznati arbitri za drugi finalni meč Crvene zvezde i Budućnosti

Crveno-beli slavili u prvoj utakmici.

Crvena zvezda povela je u finalnoj seriji ABA lige protiv Budućnost. Crveno-beli slavili su u prvoj utakmici sa 82:78. Durgi su susret igra se u utorak (20:30).

Čelnici regionalnog takmičenja odredili su sudijsku trojku za drugi meč, pa će pravdu u „Pioniru“ deliti Ilija Belošević, Miloš Koljenšić i Milan Nedović.

Šampion ABA lige postaće ekipa koja prva dođe do tri pobede, a serija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se posle drugog okršaja seli u Podgoricu.

Treća utakmica zakazana je za subotu (20.30), a i eventualna četvrta biće takođe odigrana u dvorani „Morača“.

Barnsli je ove sezone bio najmlađi i tim s najmanjim budžetom u Čempionšipu, ali je izborio plasman u plej-of, gde će ga mnogi podržavati, a večeras (21.15) čeka Svonsi u prvom od dva meča. Kvota na keca je 2,20, iks je 3,05, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnsli - Svonsi

Eventulana majstorica predviđena je za 28. maj u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA DONELA ODLUKU: Poznato je koja će ‘sudijska trojka’ deliti pravdu na drugom finalnom meču Zvezde i Budućnosti!

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2021

Košarkaši Crvene zvezde poveli su u finalnoj seriji ABA lige. Košarkaški klub Crvena zvezda u prvom duelu savladala je ekipu Budućnosti rezultatom 82:78, a drugi meč je na programu u utorak od 20:30, takođe u Beogradu. Čelnici ABA lige odredili su sudijsku trojku za sutrašnju utakmicu, tako...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.