ABA - Primorska slavila u slovenačkom derbiju (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Primorska slavila u slovenačkom derbiju (video)

Krka nije uspela da izbegne poraz u Koperu.

Košarkaši Primorske ostvarili su pobedu u 16. kolu regionalne ABA lige pošto su u Koperu savladali Krku rezultatom 67:63.

Domaćin je preuzeo inicijativu od samog početka meča i dosta lako stigao do plus devet na kraju prve četvrtine.

U drugoj deonici ta prednost je često bila i dvocifrena bez ikakvih naznaka da bi Krka mogla da se približi rivalu i uđe u neizvesnu završnicu, na poluvremenu rezultat je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 39:30.

Treća četvrtina nam je donela još bolju igru Primorske koja je držala sigurnu prednost sve do kraja meča, a sve što su gosti uspeli jeste da se približe na četiri poena zaostatka.

Ivan Marinović je bio MVP utakmice sa 17 poena, devet skokova i jednom ukradenom loptom uz indeks korisnosti od 21.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Primorska prekinula crni niz i vratila se u plej-of zonu

Izvor: B92, 19.Jan.2020

Košarkaši Primorske prekinuli su seriju poraza i savladali Krku u 16. kolu ABA lige...Primorska je ostvarila pobedu rezultatom 67:63 na domaćem parketu i prekinuo niz od četiri uzastopna neuspeha...Primorska je držala dvocifrenu prednost sve do četvrte četvrtine, ali su se u završnici stvari...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.