ABA - Novi poraz Mege, plej-of ostaje samo san

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Novi poraz Mege, plej-of ostaje samo san

Košarkaši Mega Bemaksa upisali i četvrti poraz u poslednjih pet mečeva.

Prva večerašnja utakmica 18. kola ABA lige odigrana je u Sremskoj Mitrrovici, gde je Zadar kao gost ubedljivo savladao ekipu Mega Bemaksa sa 97-85.

Ovo je ekipi Dejana Milojevića ukupno deveti poraz i praktično su i definitivno ispali iz borbe za plasman u plej-of, mada još uvek postoje neke teoretske šanse.

S druge strane, Zadrani su se pomakli sa dna tabele, ovo im je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šesta pobeda i sada imaju jednu više u odnosu na Olimpiju i Krku.

Zadar je u najvećem delu meča imao vođstvo, Mega je samo u par navrata uspevala da nakratko preokrene, ali kako se meč bližio kraju, gosti su sticali sve ubedljiviju prednost.

Bivši košarkaš Partizana Kvame Von je sa 23 poena (8 asistencija, 7 skokova) bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a Luka Žorić ga je pratio sa 15.

Kod Mege ponovo najbolji Nikola Mišković sa 25 poena i devet skokova.

Večeras se igra još jedan meč 18. kola, Krka od 19 časova igra na svom parketu protiv FMP-a.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Mege, plej-of sve dalje

Izvor: RTS, 03.Feb.2019

Košarkaši Zadra savladali su Megu u Sremskoj Mitrovici u 18. kolu ABA lige rezultatom 97:85. . Najefikasniji u timu Zadra bio je Von, koji je ubacio 23 poena. Žorić je dodao 15, a Dašić i Špralja po 11...Mišković...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.