ABA - Mornar pregazio MZT

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Mornar pregazio MZT

Barani su u velikom stilu okončali regularni deo sezone.

U poseldnjem kolu regualrnog dela sezone ABA lige Mornar je pred svojom publikom razbio skopski MZT sa 106:75.

Mornar je krenuo silovito, dobio prvi kvartal sa 29:13, gosti su se do poluvremena spustili na jedofifren minus, ali je u drugom poluvremenu viđena "igra mačke i miša".

Svi "mornari" su se upisali u strelce, Pavić je bio najefikasniji sa 25 poena, Rajli-Ros je postigao 15, Vranješ 14, Mugoša >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 13, Nedam 10 poena i imao osam asistencija, blizu dabl-dabl bio je i MIćović sa 8 poena i devet skokova.

U poraženom timu Simonoski je brojao do 27, Jure Lalić do 22, Damjan Stojanovski do 10.

MZT ispada iz ABA lige, dok će se Mornar boriti za plasman u finale sa Crvenom zvezdom mt:s.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

106 poena u Baru: Mornar spreman za plej-of

Izvor: Mondo, 11.Mar.2018

Ubedljivom pobedom protiv MZT-a, Barani napravili uvod u plej-of seriju protiv Crvene zvezde mts...U Baru je atraktivnom utakmicom završen ligaški deo sezone koji će ostati upisan u istoriji Košarkaškog kluba Mornar...Ekipa Mihaila Pavićevića pobedila je MZT razlikom od 31 poena i napravila prijatno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.