ABA: Metalac napravio senzaciju u Stožicama

Izvor: HotSport.rs, 01.Nov.2014, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Metalac napravio senzaciju u Stožicama

Vrlo dobre partije u dosadašnjem delu sezone u kojem su u svim utakmicama bili gosti, ali su izgubili svih pet mečeva, košarkaši valjevskog Metalca su naplatili u 6. kolu na gostovanju Olimpiji koju su u Ljubljani savladali sa 70:69 (16:26, 16:20, 20:15, 18:8).

Iako su posle prvih 20 minuta imali čak 14 poena zaostatka (46:32) izabranici Vladimira Đokića se nisu predavali i malo po malo su smanjivali prednost domaćina da bi u samoj završnici napravili potpuni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << preokret. Odličnom odbranom, pre svega u poslednjoj deonici, Valjevci su došli u priliku da pobede, a junak trijumfa je Jevtović koji je u psolednjem napadu posle svog promašaja uhvatio loptu i napadu, poentirao, a potom promašio dodatnio slobodno bacanje. Klemenu Prepeliču je preostalo da očajnički pokuša da pogodi preko celog terena što mu nije pošlo od ruke.
Kutlešić, Majstorović i Todorović sa po 11 poena bili su najefiaksniji u redovima Metalca, dok su na drugoj strani usamljeni u napadu bili Begić sa 16 i Salin sa 13 poena.
Metalac sada ima skor od jedne pobede i pet poraza, ali će konačno početi da igra na svom terenu u Valjevu, dok je Olimpija posle dobrog starta vezala dva poraza i sada je an 50 odsto uspešnosti 3/3.
U prvom meču 6. kola Krka je na gostovanju Levskom u Sofiji trijumfovala sa 70:68 došavši tako do pete pobede u sezoni.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

VELIKA PODRŠKA: Grobari na treningu u Teleoptiku bodrili igrače pred meč s Vojvodinom (VIDEO)


ABA: Zvezda čeka Budućnost, Igokea domaćin Partizanu


NBA: Rekord karijere Kleja Tompsona, Lejkersi vezali četvrti poraz




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JSL: Nišlije povele pa stale u Novom Pazaru

Izvor: HotSport.rs, 01.Nov.2014

U poslednjem meču subotnjeg programa 11. kola Jelen Superlige fudbaleri Novog Pazara su pred svojim navijačima savladali niški Radnički sa 3:1 (2:1).. . Gosti su slovili za apsolutnog autsajdera u ovom meču pošto je poznato da je Novi Pazar ekipa koja bodove uglavno osvaja na svom terenu, ali se...

Nastavak na HotSport.rs...

Preokret za dva minuta: Meraklijama se ne isplati da izlaze iz Niša

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2014

Novi Pazar slavio sa 3:1 za treću uzastopnu pobedu. Radnički izgubio svih šest utakmcia na strani..Novi Pazar ponovo kliče: Plavi, Plavi! Izabranici Milorada Kosanovića još jednom su uskočili u pobednički vagon i u 11. kolu Superlige savladali Radnički iz Niša sa 3:1 za treću uzastopnu pobedu,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.