ABA: Mega domaćin Solnoku, vraća se Jokić

Izvor: Sportal.rs, 16.Nov.2014, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Mega domaćin Solnoku, vraća se Jokić

Košarkaši Mega Vizure u prethodnom kolu ABA lige izgubili su u Podgorici, od Budućnosti, a sada ih očekuje novi duel. Ekipa Dejana Milojevića dočekaće u Sremskoj Mitrovici ekipu Solnoka. Srpski tim za jednu pobedu je bolji od mađarskog, a trener Milojević očekuje neizvestan duel.

- Solnok je odlična ekipa. Imaju veoma dobro pokrivene sve pozicije. Da su imali samo malo više sreće sigurno bi zauzeli neko bolje mesto na tabeli. Siguran sam da nas očekuje težak posao. Doživeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << smo poraz u prošlom kolu i za nas je to bilo jedno teško gostovanje. Moramo da se vratimo na pobednički kolesek i mnogo sigurnije uđemo u predstojeći meč - kazao je Milojević koji će moći da računa i na Nikolu Jokića.

- Ponovo smo svi na okupu, ovog kola smo kompletni. Jokić se vratio na teren, tako da se nadam da ćemo odigrati najbolje što umemo i ostvariti pobedu - kazao je mladi trener.

Utakmica u dvorani "Pinki" počeće u 17 časova. Mega ima četiri, a Solnok tri pobede.

ABA liga, 8. kolo

Subota

Levski - Partizan NIS 66:98

Zadar - Budućnost 61:73

Nedelja:

Mega Vizura - Solnok 17.00

Crvena zvezda Telekom - Krka 19.00

Ponedeljak:

Cibona - Cedevita 18.00

MZT - Metalac 20.30

Petak

Olimpija - Igokea 72:70

Tabela: Crvena zvezda Telekom 7/0, Budućnost VOLI 7/1, Olimpija 5/3, Krka 5/2, Cedevita 5/2, Mega Vizura 4/3, Partizan NIS 4/4, Solnok 3/4, Cibona 3/4, Igokea 2/5, Zadar 2/6, Metalac Farmakom 2/5, MZT 2/5, Levski 1/6.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.