ABA LIGA: Zvezda iz Novog Mesta GAZI ka prvom mestu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 09:29

ABA LIGA: Zvezda iz Novog Mesta GAZI ka prvom mestu!

Crveno-belima se sve otvorilo.

Nova pobeda nad Cedevita Olimpijom u gostima, a druga u nekoliko dana protiv istog rivala, otvorila je širom vrata Crvenoj zvezdi ka osvajanju prvog mesta na kraju regularnog dela ABA lige.

Poraz Budućnosti od Mornara otvorio je Zvezdi širom vrata ka prvom mestu u ABA ligi pred plej-of, crveno-beli „samo“ treba da dobiju sve utakmice do kraja, to jest još dve. Večeras (18.30) gostuju Krki i veliki su favoriti - kvota na dvojku je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,07, a na pobedu Zvezde s više od 13,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krka - Zvezda.

Poraz Budućnosti u crnogorskom derbiju od Mornara, omogućio je izabranicima Dejana Radonjića da do starta plej-ofa sami odlučuju o tome da li će borbu za prsten Jadrana dočekati sa "pol pozicije".

Zato ne bi trebalo da se tim sa Malog Kalemegdana "oklizne" na današnjem gostovanju Krki u Novom Mestu, koja je najugroženija od svih ekipa u borbi za opstanak.

Upravo zbog toga, sve osim ubedljive pobede evroligaša, predstavljalo bi prvorazredno iznenađenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.