ABA LIGA: Zadar ubedljiv protiv Primorske

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2020, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Zadar ubedljiv protiv Primorske

Borba za opstanak još uvek traje.

Košarkaši Zadra savladali su u 21. kolu ABA lige Primorsku sa 99:79 (27:21, 36:22, 14:14, 22:22) i tako ostvarili drugu uzastopnu pobedu, a šestu ukupno u sezoni i tako još uvek održali šanse za opstanak u ligi.

Domaćin je već u prvom poluvremenu rešio pitanje pobednika pošto je imao šest poena prednosti posle prve četvrtine, da bi do odlaska na veliki odmor razlika iznosila 20 poena u korist Zadra. Drugih 20 minuta utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili su samo formlanost pošto je Zadar lako sačuvao prednost i došao do pobede.

THE END: Extremely important home win for @kkzadar over @koperprimorska in Višnjik! #ABALiga pic.twitter.com/ub2G2smvun

— ABA Liga (@ABA_League) March 8, 2020

Dominik Gilbert je sa 23 poena predvodio Zadar, dok je dva manje postigao Muhamed Ahmed. Aleksandar Lazić je sa 17 poena bio najefikasniji u redovima Primorske, dok je Sterling Gibs postigao 15.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA - Zadar ''razbio'' Primorsku, šta to znači za plej-of?

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2020

Tim iz Kopra se večeras značajno udaljio od plasmana u plej-of...Večeras samo jedna utakmica pretposlednjeg kola ABA lige. Odigrana je u Zadru, gde je domaćin ubedljivo savladao Primorsku sa 99:79, posle bolje igre čitavim tokom meča...Zadrani su furiozno odigrali prvo poluvreme, postigli su čak...

Nastavak na Sportske.net...

Gilbert vodio Zadar do pobede nad Primorskom

Izvor: RTS, 09.Mar.2020, 00:26

Košarkaši Zadra savladali su Primorsku sa 99:79 u utakmici 21. kola Jadranske lige. . Dominik Gilbert je blistao u Zadru - postigao je 23 poena, uz osam skokova...Dva poena manje postigao je Ahmed, a Vuković je dodao 17..Lazić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.