ABA LIGA: Zadar ubedljiv na otvaranju treće kogla protiv Mornara

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 21:08

ABA LIGA: Zadar ubedljiv na otvaranju treće kogla protiv Mornara

Prvi trijumf Zadrana u novoj sezoni.

Košarkaši Zadra savladali su ekipu Mornara sa 92:57 (14:6, 22:14, 24:15, 32:22) u prvom meču trećeg kola ABA lige i tako ostvarili prvi trijumf u novoj sezoni, a to je ujedno i prva pobeda nekog hrvatskog tima. Mornar je doživeo i treći poraz.

Zadar je dominirao tokom svih 40 minuta meč i pobeda domaćina nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Zadar je do poluvremena stekao dvocifrenu prednost koju je u nastavku samo povećavao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do konačnog trijumfa.

Najefikasniji u redovima domaćina bio je Luka Božić sa 28 poena, dok je Dario Drežnjak postigao 21. Kod Mornara su bolji ods ostalih bili Nikola Vranješ sa 12 poena, dok je jedan manje postigao Taj Voler.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.