ABA LIGA: Stotka Mege za premijerni trijumf

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 14:12

ABA LIGA: Stotka Mege za premijerni trijumf

Bez problema za tim Vlade Jovanovića.

Košarkaši Mega Basketa pobedili su Studentski centar 101:68 (23:21, 28:6, 28:20, 22:21) u prvom kolu ABA lige.

Prva četvrtina je završena rezultatom 23:21 i činilo se da gosti iz Podgorice mogu da zaprete, ali onda sledi furiozna igra Mege. Domaćini su dobili drugu četvrtinu 28:6 i već do poluvremena rešili pitanje pobednika.

Zvezda je odložila meč s Voždovcem zbog bolesti velikog broja igrača, a s Marakane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su poručili da je pitanje i u kom sastavu će moći da izađu danas (15.55) u Novi Pazar. Olakšavajuća okolnost za šampiona je što domaćin neće imati podršku publike. Kvota na dvojku je 1,17, a na kombinazziju 2&3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - Zvezda.

Mega je sve četiri deonice rešila u svoju korist i na dobar način otvorila sezonu.

👀 Nice moves by @scoochstackin and a powerful JAM by Aleksander Balcerowski! 💥@KKMegaBasket | @kkscderby #ABALiga pic.twitter.com/5lWq19DsMA

— AdmiralBet ABA League (@ABA_League) September 26, 2021

Najefikasniji u redovima domaćina bio je Kazalon sa 17 poena, pratio ga je Simanić sa 16. Na suprotnoj strani Kajl Vinales i Džastin Edvards imali su po 17 poena.

Košarkaški klub Mega basket uručio je prigodan poklon njihovom doskorašnjem igraču Milenku Tepiću koji se penzionisao po završetku prošle sezone.

On je sada dobio ulogu u klubu, ali pre početka današnje utakmice sa SC Derbijem, Mega mu je uručila zahvalnicu za sve što je uradio za njih, ali i za ostatak regionalne košarke, pre svega, u dresu Partizana sa kojim je osvojio tri titule ABA lige.

Milenko Tepić, thank you for everything!#ABALiga pic.twitter.com/bpjHzjP9oe

— AdmiralBet ABA League (@ABA_League) September 26, 2021

Nedelja

Mega - Studentski centar 101:86

Budućnost - FMP (19)

Petak

Mornar - Cibona 77:87

Crvena zvezda - Split 97:61

Subota

Igokea - Borac 91:89

Cedevita Olimpija - Krka 88:56

Ponedeljak

Zadar - Partizan (18)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Nora Segura, bivša devojka Tima Hauarda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.