ABA LIGA: Srbin dobio hrvatski DERBI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 19:44

ABA LIGA: Srbin dobio hrvatski DERBI!

Važna pobeda u borbi za opstanak.

Košarkaši Cibone pobedili su Zadar rezultatom 77:75 u prvom meču 25. kola ABA lige.

I Real i Barselona uspeli su da se primaknu Atletiku u borbi za titulu, pa će večerašnji (21.00) El klasiko u Madridu biti veoma važan - poraz je katastrofa za obe ekipe, remi nikome ne odgovara! Kvota na keca je 2,85, na dvojku 2,45, dok je iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Barselona.

Ekipa koju sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klupe predvodi srpski stručnjak Vlada Jovanović pobedom u hrvatskom dvoboju, napravila je značajan korak ka očuvanju statusa i dobila direktan duel za opstanak.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Ivan Novačić sa 23 poena, dok je Džastin Karter bio najbolji u Zadru sa 16 koševa.

ABA LIGA - 25. kolo

Rezultati:

Subota

Cibona - Zadar 77:75

Nedelja

Mega - FMP (12)

Krka - Budućnost (13)

Crvena zvezda - Igokea (17)

Mornar - Cedevita Olimpija (21)

Ponedeljak

Split - Borac (18)

Slobodan Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.