ABA LIGA: Srbi slavili u Novom Mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 21:38

ABA LIGA: Srbi slavili u Novom Mestu

Meč 11. kola regionalnog takmičenja.

Najbolji tim iz Srpske, Igokea je uspela da opravda ulogu favorita protiv Krke u Novom Mestu, gde su slavili sa 92:80 (27:27, 17:22, 22:10, 26:21) u meču kola 11. kola košarkaške ABA lige.

Najefikasniji u sastavu Igokee bili su Dragan Milosavljević sa 25, Edin Atić sa 16, Nikola Tanasković sa osam, Stefon Mudi sa sedam poena.

Kod Krke, Marko Radovanović i Ajzeja Kazins su postigli po 14 poena, Džarijus Hamilton >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 13 poena.

Do poluvreman domaći su održavali prednost. Imali su čak i pet poena viška kod velikog odmora, ali u nastavku su stvari došle na svoje mesto i bodove odlaze u Republiku Srpsku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.