ABA LIGA: Senzacionalan preokret u meču Mega - Budućnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 20:25

ABA LIGA: Senzacionalan preokret u meču Mega - Budućnost

Drugi meč četvrfinala plej-ofa.

Košarkaši Budućnosti su pobedili i u drugom meču i eliminisali Megu u plej-ofu ABA lige. Oni su sa 82:80 (15:19, 14:27, 26:14, 27:20) slavili u gostima i plasirali se u polufinale regionalnog takmičenja, gde će igrati sa boljim iz duela Crvena zvezda - Zadar (crveno-beli vode 1:0 u seriji).

Izabranici Marka Baraća dobili prvu deonicu sa 19:15, a srpski tim je na poluvremenu imao 46:29.

Ipak, u nastavku su se Podgoričani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razigrali i uspeli su da se plasiraju u polufinale

Najefikasniji je bio igrač Mege Ahmad Rori sa 22 poena, dok je dvocifren još bio samo Matej Rudan koji je postigao 12 poena, a po 9 su imali Uskoković i Cerovina.

Na drugoj strani, Alfa Kaba je imao 16 poena i 9 skokova, 14 Erik Grin i po 5 skokova i asistencija, po 11 O'Brajen i Jagodić-Kuridža, a 10 poena imao je Tre Bel Hejns.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.