ABA LIGA: Sarajlije na korak od ELITE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 21:59

ABA LIGA: Sarajlije na korak od ELITE

Sledi revanš u subotu.

KK Spars iz Sarajeva je pobedio kao gost Split sa 76:70 i tako načinili važan korak ka plasmanu u ABA ligu.

Meč je većim delom bio izjednačen što pokazuje i rezultat posle tri četvrtine - 62:62. Odluka je pala u poslednjem periodu kada su izabranici Miodraga Kadije odigrali odlično, posebno u odbrani, jer su primili samo osam poena.

Najefikansiji u pobedničkom timu bio je Kenan Kamenjaš sa 19 poena, pratio ga je Almir Hasandić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 14. Na drugoj strani najbolji je bio Marko Luković koji je meč završio sa 19 poena, dok su Luka Babić i Toni Perković postigli po 15.

Druga utakmica koja se igra u glavnom gradu Bosne i Hercegovine na programu je u subotu 15. maja u 18.30. Serija se igra na dve pobede.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.