ABA LIGA NIJE ZAVRŠENA, A STIGLO POJAČANJE: Potpisao Amerikanac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 12:04

ABA LIGA NIJE ZAVRŠENA, A STIGLO POJAČANJE: Potpisao Amerikanac!

Pojačanje za narednu sezonu...

Ekipa Igokee iz Laktaša završila je svoj prvi letnji transfer pošto je potpisala ugovor sa američkim plejmom Stefanom Mudijem.

Amerikanac je promenio čak tri koledža. Igrao je Atlantik, Kilgor i Misisipi. Izašao je na NBA draft 2016. godine, ali je ostao bez angažmana.

Zato je 29-godišnji plejmejker morao put Evrope kako bi gradio profesionalnu karijeru. Prvi Mudijev tim bio je turski Trabzonspor, a u narednim godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promenio je nekoliko klubova.

Prošlu sezonu plejmejker je proveo u francuskom Roanu gde je prosečno beležio 10.8 poena, 7.2 asistencije i 2.5 skoka po meču.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.