ABA LIGA: MZT još sanja OPSTANAK! Borac u OPASNOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 23:19

ABA LIGA: MZT još sanja OPSTANAK! Borac u OPASNOSTI

Meč 24. kola.

Košarkaši MZT Skoplja su u 24. kolu ABA lige pobedili Zadar na svom parketu sa 84:80, pa sada na dva kola pre kraja ligaškog dela takmičenja ima pobedu manje u odnosu na Borac iz Čačka, što znači da još sanjaju opstanak u regionalnom takmičenju.

Najefikasniji u sastavu MZT Skoplja bili su Majkl Kofi sa 19, Strahinja Mićović sa 15, Keandre Kuk sa 14 poena. Kod Zadra, Luka Božić je postigao 21, Dario Drežnjak 17, Huan Dejvis 11 poena.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Borac na svom parketu čeka Crvenu zvezdu, a zatim gostuje ekipe Budućnosti, dok MZT gostuje Splitu, a zatim u Skoplju igra protiv Cibone. Da bi MZT ostao u elitnom društvu, mora da dobije oba meča, a Borac mora da izgubi oba, jer jsu Čačani bolji u međusobnom skoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.