ABA LIGA: Igokea slavila u Železniku

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 16:45

ABA LIGA: Igokea slavila u Železniku

Najbolji učinak u pobedničkom sastavu imao je Stiven Grej sa 19 poena i tri skoka.

Košarkaši FMP-a poraženi su danas na svom terenu od Igokee sa 82:87 (20:21, 21:29, 17:28, 24:9), u meču 20. kola ABA lige.

Rb Lajpcig je u sjajnoj formi, gazi sve pred sobom, prišao je Bajernu na samo dva boda, i želi da nastavi s trijumfima danas (15.30) kada gostuje Frajburgu. Kvota na dvojku je 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Frajburg - RB Lajpcig.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U ekipi Igokee najbolji učinak imao je Stiven Grej sa 19 poena i tri skoka, Edin Atić je dodao 12 poena uz sedam asistencija i četiri skoka, dok su Darko Talić, Stefan Pot i Dalibor Ilić postigli po 10 poena.

Najefikasniji u poraženoj ekipi bio je Džejlen Hends sa 21 poenom, šest asistencija i četiri skoka, Stefan Đorđević je dodao 15 poena uz pet skokova, a Stefan Lazarević je postigao 14 poena uz pet skokova.

Igokea je druga na tabeli ABA liga sa 15 pobeda i četiri poraza, dok ekipa FMP-a ima skor od šest pobeda i 12 poraza na devetom mestu.

U sledećem kolu FMP gostuje Zadru, a Igokea dočekuje Cedevita Olimpiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.