ABA LIGA: Igokea neprelazan ispit za Studente

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 19:30

ABA LIGA: Igokea neprelazan ispit za Studente

Domaćin dominirao.

Košarkaši Igokee pobedili su Studentski centar u Laktašima rezultatom 91:82 u duelu trećeg kola regionalne ABA lige.

Igokea je odlično igrla i vodila od početka do kraja meča, a u finišu prvog poluvremena stekli su i dvocifrenu prednost.

Gosti su u trećoj deonici uspeli da se vrate na posed zaostatka, ali su domaći odoleli i ponovo nametnuli svoj ritam, te tako rešili pitanje pobednika.

Stefan Mudi je bio blistao ubacivši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 30 poena. Edin Atić je dodao 20, Zoran Nikolić 13 uz 8 skokova, dok je Marko Jošilo ubacio 11.

U poraženom sastabu po 12 poena dali su Kenan Kamenjaš i Luka Bogavac, Obri Dokins 11, dok je Tomislav Ivišić ubacio 10.

Posle ovog kola oba sastava imaju identičan skor od dve pobede i jednog poraza.

Igokea u četvtom kolu dočekuje Cedevita Olimpiju, dok će pre toga u Laktaše doći Tofaš u FIBA Ligi šampiona, dok će SC Derbi ugostiti Mornar u ABA ligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.