ABA LIGA: Igokea lako sa Primorskom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 20:07

ABA LIGA: Igokea lako sa Primorskom

Odigran prvi meč subotnjeg programa.

U prvom meču subotnjeg programa trećeg kola ABA lige, košarkaši Igokee ostvarili su laku pobedu i savladali su sa 89:71 (24:16, 18:18, 23:15, 24:22) ekipu Primorske u Lakatašima.

Domaćin je u vođstvu proveo čitav meč i njegova pobeda se nijednog trenutka nije dovodila u pitanje. Ključnu prednost je Igokea ostvarila u prvoj četvrtini, a zatim se dodatno osigurala u trećeoj deonici i stigla do trijumfa.

THE END: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @BCIgokea score their first win in the 2020/21 #ABALiga regular season as they beat @koperprimorska at home court. pic.twitter.com/A1S205MmRV

— ABA Liga (@ABA_League) October 17, 2020

Posle poraza od Borca i Budućnosti u ABA ligi, pa Uniksa u Evrokupu, Partizan večeras (21.00) ide na "neprijateljsku teritoriju" u Železnik gde ga čeka FMP. Ako izgube, crno-beli će imati skor 0-3 i svoj najgori start otkad postoji ABA liga. Kvota na Partizan je 1,35, a kec na FMP je 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za FMP - Partizan.

Igokeu je predvodio Dalibor Ilić sa 20 postignutih poena, dok je Stefan Pot postigao 15. Jurij Macura je bio najefikasniji u Primorskoj sa 25 poena, a 16 je postigao Luka Vončina.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.