ABA LIGA: FMP skoro prokockao pobedu, trijumf protiv Cibone tek u produžetku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: FMP skoro prokockao pobedu, trijumf protiv Cibone tek u produžetku (FOTO)

Drugo slavlje Pantera.

Košarkaši FMP-a pobedili su u Železniku posle produžetka ekipu Cibone sa 93:88 (24:22, 20:19, 18:10, 17:28, 14:9), iako su meč mogli da reše i za 40 minuta i tako došli do druge pobede, dok su Vukovi zabeležili i treći poraz u regionalnom takmičenju.

PARTIZANOV PLEJ ODUŠEVLJEN: Pejdž impresioniran Beogradom, interesuje ga srpska istorija (FOTO)

ZVEZDO PAZI SE, TVOJ BIVŠI IGRAČ DOLAZI U BEOGRAD: Odigrao je meč života, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Andora izgubila (FOTO)

Gosti iz Zagreba bolje su ušli u meč, poveli 14:4, ali su se Panteri probudili i do kraja prve deonice preokrenuli rezultat, a sa vođstvom su otišli i na veliki odmor. Cibona je imala velikih problema u trećoj deonici, šest minuta je bila bez koša, što je FMP iskoristio i stekao dvocifrenu prednost 54:41. Ni to nije bilo dovoljno Panterima, kao ni devet poena vođstva dva minuta pre kraja. Posle penal završnice otišlo se u produžetak u kojem su Panteri konačno obezbedili trijumf.

THE END: @BCFMP bounced back with an overtime home win over @kk_cibona! #ABALiga pic.twitter.com/95wAet6Bp0

— ABA Liga (@ABA_League) October 13, 2018

Apić i Jeremić sa po 25 poena predvodili su FMP, dok je Rebec uz 18 poena imao i 10 asistencija. Kod Cibone je najefikasniji bio Gilbert sa 17, dok je Uljarević ubacio 11 poena.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.