Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: FMP na krilima Simanića i Radanova srušio Zadar (VIDEO)

Košarkaši FMP-a savladali su na domaćem terenu ekipu Zadra rezultatom 91:76, u utakmici petog gola regionalne lige.

Utakmicu je obeležila prilično izjednačena igra, a najveća prednost koju je imala jedna od ekipa iznosila je 18:10, koliko je FMP bežao Zadru u samom finišu prve deonice.
Ipak gosti nisu dozvolili „Panterima“ da se odlepe na dvocifrenu prednost i do polovine drugog kvartala dolaze do rezultatskog egala (28:28).
Od tog momenta viđena je rezultatska >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << klackalica, gde su dve ekipe igrale praktično koš za koš. Tako je bilo sve do tri minuta pred kraj kada tim iz Železnika zahvaljjući odličnoj roli mladog Boriše Simanića, odlaze na 77:70.

Izvor:Youtube/ABA liga j.t.d.
Inače mladi centar na pozajmici iz Crvene zvezde u poslednjih 10 minuta je ubacio osam od svojih 14 poena, a važnu ulogu imao ije i Aleksa Radanov koji je Zadranima zadao i poslednji udarac, trojkom za 88:76 na nešto više od minuta pre kraja.
Najefikasniji u redovima FMP-a su bili Aleksa Radanov i Filip Čović sa po 15 poena, pratio ih je Simanić sa 14 poena i pet skokova a dvocifreni su bili i Nenadić sa 13 odnosno Ožo sa 11 poena i 12 skokova.
The post ABA LIGA: FMP na krilima Simanića i Radanova srušio Zadar (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: FMP ispred Zvezde i Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017

U meču 5. kola ABA lige košarkaši FMP-a savladali su u Železniku Zadar sa 91:76 (18:12, 23:31, 17:20, 33:13) i tako se probili na drugo mesto na tabeli sa tri pobede i dva poraza...Uprkos minusu na poluvremenu (41:43) i posle treće deonice (58:63) "panteri" su odličnom igrom u poslednjoj četvrtini...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.