ABA LIGA: Dobar debi Gagića, ali je Budućnost ipak prejaka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Dobar debi Gagića, ali je Budućnost ipak prejaka (FOTO)

Igokea pretrpela šesti poraz.

Košarkaši Budućnosti savladali su Igokeu u Laktašima sa 83:72 (19:20, 26:22, 14:16, 24:14) u prvo meču šestog kola ABA lige i stigli do šestog trijumfa i prvog mesta na tabeli, a domaćinu nije pomogao ni vrlo dobar derbi nekadašnjeg igrača Partizana Đorđa Gagića.

Domaćin koji je imao samo jednu pobedu pre ovog meča, dobro je krenuo protiv favorizovane Budućnosti i uspeo tokom većeg dela meča da bude rame uz rame sa gostima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Imala je Igokea i prednost u nekoliko navrata, ali je rasplet usledio u poslednjih 10 muinuta. Budućnost je dodala gas u tim trenucima i uspela da ode na dvocifrenu razliku i mirno privede meč kraju za novu pobedu.

THE END: Nikola Ivanović (18 pts, 27 index) shines as @KKBuducnostVOLI beat @BCIgokea on the road. #ABALiga pic.twitter.com/R8rbky4LXn

— ABA Liga (@ABA_League) November 16, 2019

Najbolji u redovima Budućnosti bio je Nikola Ivanović sa 18 poena, dok je Džastin Kobs postigao 13. Igokeu je predvodio Rašad Von sa 20 poena, dok je Đorđe Gagić debitovao sa 14 poena.

ABA LIGA, 7. kolo

Subota

Igokea - Budućnost 72:83

Cdeveita Olimpija - FMP

Nedelja

Mega Bemaks - Primorska (12)

Mornar - Zadar (18)

Partizan - Crvena zvezda (20)

Ponedeljak

Cibona - Krka (18)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.