ABA LIGA: Cibona u seriji, Borac nemoćan u Zagrebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2022, 19:58

ABA LIGA: Cibona u seriji, Borac nemoćan u Zagrebu

Četvrta uzastopna pobeda Cibosa.

Košarkaši Cibone savladali su Borac iz Čačka (89:74) u 21. kolu ABA lige.

Vrlo dobro su u meč ušli izabranici Marka Marinovića, posle prve četvrtine su imali prednost i činilo se da mogu do iznenađenja u Zagrebu.

Ipak, u nastavku je domaćin zaigrao mnogo bolje, stekao vođstvo krajem prvog poluvremena i nije ga ispuštao do kraja meča.

Gegić je sa 22 poena, pet skokova i osam asistencija predvodio Cibonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nakić je dodao 16, a Radovčić 15 poena dok je Ruvers postigao 13, a Brankpović poen manje uz osam skokova.

Pecarski je bio najbolji pojedinac u Borcu sa 16 poena i pet skokova, po deset poena postigli su Đoković, Marinković i Novaković.

Cibona je tako vezala i četvrtu uzastopnu pobedu u regionalnom takmičenju, trenutno su na skoru 9:10, dok je Borac na 7:12.

ABA LIGA, 21. KOLO

Subota

Mornar - Cedevita Olimpija 79:101

Zadar - Budućnost 65:63

Nedelja

Mega Basket - Igokea 71:81

Cibona - Borac 89:74

Partizan - Crvena zvezda (18.30)

Krka - Split (21)

Ponedeljak

SC Derbi - FMP (17)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.