ABA LIGA: Cedevita demolirala Primorku

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 19:24

ABA LIGA: Cedevita demolirala Primorku

Treća pobeda Ljubljančana.

Košarkaši Cedevita Olimpije ostvarili su ubedljiv trijumf u zaostalom meču drugog kola ABA lige protiv Primorske sa 102:65 (27:21, 27:18, 27:6, 21:20) i tako stigli do treće pobede u isto toliko kola regionalnog takmičenja.

Od starta su gosti iz Ljubljane bili u vođstvu, a njihova prednost je konstantno rasla i već na poluvremenu je bila dvocifrena (54:39). U trećoj četvrtini je Cedevita Olimpija dozvolila Primorskoj samo šest poena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tada definitivno prelomila meč.

THE END: @KKCedOL have rolled over @koperprimorska on the road in Bonifika. #ABALiga pic.twitter.com/CNFeaJSXCh

— ABA Liga (@ABA_League) October 22, 2020

Zvezda večeras (20.45) čeka CSKA u Evroligi. Rusi imaju skor 2-2 što ih ne zadovoljava, s obzirom na dovedena pojačanja, i probaće da dođu do pobede u gostima. Kvota na keca je, 2,70, a na dvojku 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - CSKA.

Kendrik Peri je sa 17 poena predvodio Cedevitu Olimpiju, dok je Rion Braun dodao 14. U redovima Primorske istakao se sa 21 poenom Luka Vončina, a jedinu pomoć imao je u Urbanu Durniku koji je postigao 17 poena, a njih dvojica asu bili i jedini sa dvocifrenim učinkom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.