Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA JTD LIGA: Metalac ispustio pobedu nad Cedevitom, Zadar slavio u Skoplju

Košarkaši Metalca izgubili su na svom parketu od ekipe Cedevite rezultatom 79:81, dok je Zadar u gostima pobedio MZT sa 72:60 u 11. kolu ABA JTD lige. 

U izuzetno uzbudljivoj utakmici, košarkaši Metalca su imali prednost do samog finiša, ali je onda usledila serija Zagrepčana za preokret i pobedu. 
Domaći su dva minuta pre kraja imali +6, 73:67, ali je tada usledila serija Cedevite od 10:0 trojkama Pilepića i Pilena, potom je poene doneo i Bilen za 73:77, a gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su znali da do kraja sačuvaju svoju prednost.
Najefikasniji u timu Metalca bio je Malešević sa 20 poena, a pratio ga je Kutlešić sa 17. Na drugoj strani, najbolji je bio Bilan sa 17 poena, dok su Pilen i Pilepić ubacili po 14. 
Košarakaši Zadra pobedili su u gostima ekipu MZT-a sa 72:60 i tako došli do svoje šeste pobede ove sezone. MZT je ostao pretposlednji na tabeli sa skorom od četiri pobede i sedam poraza. 
U timu Zadra najefikasniji je bio Kosi sa 19 poena, dok je Kraljević ubacio 13. 
U poslednjem meču ovog kola od 21 sat sastaju se Sutjeska – Crvena zvezda. 
The post ABA JTD LIGA: Metalac ispustio pobedu nad Cedevitom, Zadar slavio u Skoplju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA - Drama u Valjevu, Pulen presudio Metalcu, preokret Zadra u Skoplju

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2015

Odlična utakmica u Valjevu, Metalac bio na pragu velike pobede nad favorizovanom Cedevitom, ali u finišu se raspucao Džejkob Pulen i preokrenuo rezultat. Zadar znatno lakše slavio u Skoplju, iako su domaći mnogo bolje počeli. Večeras u Nikšiću gostuje Zvezda...Iako značajno oslabljeni, bez...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.