ABA: Gordić nosio Igokeu

Izvor: B92, 01.Dec.2013, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Gordić nosio Igokeu

Košarkaši Igokee pobedili su Budućnost sa 75:68 u desetom kolu ABA lige i tako došli do šestog trijumfa ove sezone u regionalnom takmičenju.

Aleksandrovčani su sjajno ušli u meč, u prvoj četvrtini su postigli 32 poena, a primili samo 11, ali ipak nisu do trijumfa došli rutinski.

Od tada su Podgoričani pokušali da se vrate u igru, u drugom poluvremenu su zaigrali znatno agresivnije, ali domaćini nisu dozvolili preokret.

Najbolji u trijumfu Igokee bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Nemanja Gordić sa 19 poena, sedam asistencija i pet ukradenih lopti, dok je Duško Bunić dodao 13 poena i pet skokova. Dvocifreni učinak imala su još dvojica igrača, Sergerio Gipson je postigao 12 poena i imao sedam skokova, dok je Uroš Mirković meč završio sa 11 poena.

U poraženom timu, istakao se Bojan Subotić sa 16 poena i sedam skokova, Vladimir Mihailović je dodao 13, dok je Aleksa Popović ubacio 11 poena i imao pet skokova.

Posle deset kola, Budućnost ima identičan skor kao Igokea i drži peto mesto zbog bolje koš razlike u odnosu na Aleksandrovčane.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.