ABA: Budućnost sigurna u Širokom

Izvor: B92, 27.Okt.2013, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Budućnost sigurna u Širokom

Košarkaši podgoričke Budućnosti pobedili su u poslednjem nedeljnom meču petog kola Jadranske lige Široki sa 81:67 (21:5, 13:23, 30:17, 17:22).

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Aleksandar Ćapin i Čedomir Vitkovac sa 16 poena, dok je Suad Šehović dodao 13.

U ekipi Širokog po 16 poena postigli su Tomislav Petrović i Džonatan Džouns, a 13 je ubacio Boris Barać.

Ekipa Budućnosti je u prvih pet minuta meča stekla dvocifrenu prednost, koju Široki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do kraja meča nije uspeo da smanji, pa su tako Podgoričani došli do treće pobede u regionalnom takmičenju.

Budućnost u Jadranskoj ligi trenutno zauzima treće mesto sa skorom od tri pobede i dva poraza, odnosno osam bodova, dok je Široki deveti sa dva trijumfa i tri poraza, odnosno sedam poena.

U ostalim utakmicama Partizan je u Skoplju pobedio MZT sa 70:69, dok se u poslednjem meču petog kola regionalnog takmičenja sastaju Crvena zvezda i Solnok.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ABA - Ćapin i Čeda presudili Širokom

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2013

U pretposlednjoj utakmici petog kola ABA lige, Budućnost je kao gost ubedljivo savladala ekipu Širokog.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.