ABA: Bojić MVP 11. kola

Izvor: B92, 09.Dec.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Bojić MVP 11. kola

Košarkaš Mega Leksa Andrija Bojić poneo je titulu najkorisnijeg igrača 11. kola ABA lige, zahvaljujući indeksu korisnosti 29.

Bojićeva Mega je poražena od Partizana sa 89:80, a mladi krilni centar je upisao 22 poena, uz šut iz igre 8/11, uz sedam skokova i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Bojić je na taj način postao treći igrač Mega Leksa ove sezone koji je dobio MVP priznanje, koje su prethodno poneli Nikola Jokić i Nenad Miljenović.

Jokić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio najkorisniji igrač prvog i šestog kola, dok je Miljenović bio najbolji u petom kolu.

Bojiću je partija protiv šampiona Srbije bila najbolja od početka sezone, a u borbi za titulu najkorisnijeg igrača kola pobedio je košarkaša Partizana Aleksandra Pavlovića i Reja Armsteda, koji su imali indeks 28, odnosno 27. Iza njih trojice našli su se centar Crvene zvezde Boban Marjanović i Suad Šehović, koji su ostvarili po indeks 25.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prvi MVP iz poražene ekipe: Megin Andrija Bojić obeležio kolo u ABA ligi

Izvor: Blic, 09.Dec.2014

Košarkaš Mega Leksa Andrija Bojić najkorisniji je igrač 11. kola ABA lige sa indeksom 29 u porazu od Partizana...Prvi put od početka sezone MVP dolazi iz poraženog tima, a Bojić je meč obeležio sa 22 poena, sedam skokova uz asistenciju i ukradenu loptu...To nije bilo dovoljno Mega Leksu u Pioniru...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.