AAAAAA ŠTA MU SE DOGODILO: Ronaldo ŠOKIRAO javnost sa novom frizurom! Neprepoznatljiv sa LOKNICAMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 13:07

AAAAAA ŠTA MU SE DOGODILO: Ronaldo ŠOKIRAO javnost sa novom frizurom! Neprepoznatljiv sa LOKNICAMA (FOTO)

Kakva transformacija.

Najveća zvezda Juventusa i, po mnogima, najbolji fudbaler današnjice Kristijano Ronaldo, iznenadio je javnost svojom novom frizurom.

Juventus ima četiri boda prednosti nad Lacijem i u seriji je od pet pobeda. Šesta u nizu vredna je kvote 1,45. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za meč Đenova – Juventus.

Portugalac je na društvenim mrežama objavio fotografiju koja je brzinom munje izazvala veliki broj reakcija njegovih fanova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kristijano se fotografisao sa saigračem iz Stare dame Huanom Kvadradom, koji je prepoznatljiv po svojoj tršavoj kosi, naglasivši da sada "fura" isti fazon kao Kolumbijac.

What do you think about my look like my brother Panita ?! 🤔🤪

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano) дана 29. Јун 2020. у 12:00 PDT

- Šta mislite o mom izgledu po uzoru na brata Panitu - napisao je Ronaldo na društvenim mrežama, upitavši fanove za njihovo mišljenje.

Mnogi, ipak, nisu krili razočaranje zbog novog izgleda Kristijana. Obožavatelji, posebno obožavateljke, nisu oduševljeni novim imidžom slavnog fudbalera. Očigledno da mu loknice nikako ne pristaju.

Inače, Ronaldo i Juventus jure šestu uzastopnu pobedu u Đenovi i na najboljem su putu da odbrane šampionski pehar u Seriji "A".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Heorhina Rodrigez, izabranica Kristijana Ronalda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.