A šta kažu u Barseloni o ”slučaju Grizman”?

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A šta kažu u Barseloni o ”slučaju Grizman”?

Ozbiljna afera potresa španski fudbal

Barselona se brani i tvrdi da nije počinila nikakve nepravilnosti u slučaju Antoana Grizmana. Podsetimo, tokom dana se pojavila informacija da je Atletiko iz Madida prijavio Katalonce organima FIFA zbog nedozvoljenih kontakata čelnika Barse sa porodicom fudbalera pre svih sa sestrom i ocem, a kasnije i sa pravnim zastupnicima.

Ipak, potparol katalonskog velikana tvrdi da nema nikakvog prekršaja.

"Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije pregovarala ni sa jednim fudbalerom tako da za nas ne postoji nikakva neregularnost niti je prekršen neki od propisa", poručili su Katalonci.

Problem im je napravio jedan od direktora kluba Gilermo Amor koji se izleteo u medijima tvrdnjom da je susret predsednika Bartomeua sa porodicom Grizmana napredak u pregovrima što je bio okidač za Atletiko da pošalje žalbu u sedište FIFA.

Prema informacijama iz Španije, ukoliko se ustanovi da je Barselona prekršila propise i bez znanja Atletika pregovara sa Grizmanovim predstavnicima očekuje je nova kazna i suspenzija registracije fudbalera u nekom od narednih prelaznih rokova.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.