A šta je Ćolo Simeone imao da kaže posle Minhena?!

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A šta je Ćolo Simeone imao da kaže posle Minhena?!

Atletiko Madrid prvi je finalista ovogodišnje Lige šampiona, a trener Dijego Simeone ne krije oduševljenje.

Tim Dijega Simeonea došao je do svog drugog finala u poslednje tri godine nakon što je u dvomeču savladao Bajern Mihen zahvaljujući golu u gostima.

Simeone je istakao odbranu Jana Oblaka iz penala Tomasa Milera kao ključni trenutak na meču.

''Taj penal je bio ključ. Da je Bajern poveo sa 2:0, bilo bi nam mnogo teže da se vratimo. Isto tako, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i oni bi bili gotovi da je Tores pogodio penal za 2:2'', rekao je Simeone i nastavio:

''Bajern je odigrao neverovatno prvo poluvreme. Tim Pepa Gvardiole je bio gotovo savršen, igrali su agresivno, brzo, sa visokom presingom i intenzitetom. U drugom poluvremenu uspeli smo da uspostavimo kontrolu i da smanjimo opasnost po gol. Uspeli smo da iskoristimo jednu kontru da damo gol i potvrdimo onaj sa svog stadiona'', istakao je Simeone.

Atletiko je pre Bajerna, eliminisao Barselonu, aktuelnog prvaka Španije i Evrope.

''Liga šampiona je i dalje spektakularno takmičenje, iako smo mi eliminisali dva od tri najbolja tima na svetu. Ovo je najveće i najteže takmičenje za sve ekipe. Srećom, mi smo imali dobar rezultat sa svog terena, a onda je sve mnogo lakše u dvomeču'', zaključio je Simeone.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gvardiola: Život sam dao za Bajern; Čolo: Izbacili smo dve najbolje ekipe na svetu

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2016

"Osećamo se prevarenim od strane sudija", grmi prvi čovek Bavaraca Karl-Hajnc Rumenige..Treneri Bajerna i Atletika, iako različitog raspoloženja posle sinoćnjeg revanš meča polufinala Lige šampiona i plasmana Atletika u veliko finale, istakli su da su ponosni na svoje ekipe..."Bajern je odigrao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.