A sad, da se okrenemo fudbalu! Večeras prvo Orlići stupaju na scenu, ovo je Neškovih 11!

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A sad, da se okrenemo fudbalu! Večeras prvo ''Orlići'' stupaju na scenu, ovo je Neškovih 11!

Večeras dve naše reprezentativne selekcijeigraju svoje kvalifikacione mečeve.

Najpre, od 19 časova na novosadskom ''Karađorđu'', mlada reprezentacija Srbije igra drugi meč u kvaifikacijama za Evropsko prvenstvo.

''Orlići'' su novi kvalifikacioni ciklus započeli porazom na gostovanju u Rusiji (1:0), a večeras u Novom Sadu rival im je selekcija Letonije, koja je u prvom kolu takođe poražena sa 1:0, ali na svom terenu od Poljske.

Selektor mlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reprezentacije Srbije Nenad Milovanović večera se odlučio za ovu startnu postavu:





Ilić - Marković, Mašović, Pavlović, Terzić - Petrović, Račić, L. Ilić - Stuparević, Joveljić, Adžić.

U odnosu na meč sa Rusima, među starterima nema Devetka, Vlahovića i Ivana Ilića, a njihova mesta zauzeli su Mašović, Račić i Stuparević.

Fudbalski program nastavlja se od 20:45h, kada naša ''A'' reprezentacija igra protiv domaćeg Luksemburga, takođe u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Debeo zaostatak Orlića već posla dva kola, Letonija odnela bod sa Karađorđa

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2019

Dva meča i samo jedan bod kraj imena mlade reprezentacije Srbije. Ako je onih 0:1 u Saransku protiv Rusije i moglo da se pripiše novom početku i ipak gostujućoj utakmici onda ovih 1:1 protiv Letonije u Novom Sadu već mora da se podvede pod neuspeh, pošto Orlići posle dva kola kvalifikacija u Grupi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.