A od Smarta srednji prst (video)

Izvor: MVP.rs, 19.Apr.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A od Smarta srednji prst (video)

Košarkaš Seltiksa nije bio zadovoljan zbog dobacivanja jednog od navijača.

Čikago Bulsi su prethodne noći još jednom pobedom došli do prednosti od 2:0 u seriji sa Seltiksima. Iako su bili u podređenom položaju pred početak serije, Bulsi nisu mogli da izaberu boljeg protivnika u doigravanju.

Koliko problema imaju Seltiksi videlo se i pred sam kraj utakmice, nakon promašene trojke Markusa Smarta. Tada je jedan od navijača nešto dobacio plejmejkeru Bostona, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << a on mu je pokazao srednji prst.

Kakva god da je bila primedba navijača, Smart je napravio jedan neprofesionalan potez, na koji će možda i NBA liga morati da odreaguje. Nakon loših rezultata u prve dve utakmice, Seltiksima najmanje treba suspenzija za njihovog košarkaša.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Od Smarta srednji prst (video)

Izvor: MVP.rs, 19.Apr.2017

Košarkaš Seltiksa nije bio zadovoljan zbog dobacivanja jednog od navijača...Čikago Bulsi su prethodne noći još jednom pobedom došli do prednosti od 2-0 u četvrtfinalnoj seriji Istoka protiv Bostona. Iako su bili u podređenom položaju pred početak ovog okršaja, Bulsi nisu mogli da izaberu...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.