Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2021, 17:15

A, gde će sada Sari? Mogao bi na Žozeovo mesto…

Trenerska vrteška već krenula, Italijan u priči sa Arsenalom i Totenhemom

Dolazak Žozea Murinja na klupu Rome doneo je mnoge stvari, a jedna od njih je i znak pitanja iznad budućnosti Mauricija Sarija.

Naime, bivši trener Napolija i Juventusa pominjao se kao ozbiljan kandidat da preuzme Romu. Bilo je tu i slanja pozitivnih signala, ali... Proradila je portugalska veza i Murinjo je dobio prednost kao zvučnije ime.

Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se sada postavlja pitanje – koga će Sari preuzeti?

Kako piše Football Italia, pod vinjetom "ekskluzivno", Sari bi mogao da se vrati u Premijer ligu i da preuzme Arsenal ili Totenhem.

Sparsi su navodno počeli pregovore sa italijanskim trenerom koji je u karijeri vodio i Čelsi. I oni su počeli posle rastanka Totenhema sa Murinjom.

Takođe, ljuti protivnik Totenhema, Arsenal, takođe je počeo pregovore sa Sarijem jer se Tobdžije spremaju za život posle Mikela Artete za kog se očekuje da će napustiti Emirejts na kraju sezone.

Sari je otvoren za ideju da se vrati u Premijer ligu gde je imao uspeha sa Čelsijem, doduše u Ligi Evrope. Podsećanja radi, Sari je i dalje pod ugovorom sa Juventusom do juna 2022. godine. Situacija je takva da bi Sari u slučaju da se dogovori sa nekim drugim klubom trebalo da se oslobodi veze sa Juventusom ili da bi Stara dama mogla da taži kompenzaciju kako bi pustila ovog trenera iz ugovora.

Dakle, možda mu je Murinjo “ukrao” klupu u Romi, ali bi Sari mogao da ode na Murinjovo mesto koje je ostalo upražnjeno u Totenhemu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.