A TEK ŠTO JE PRODUŽIO UGOVOR SA ZVEZDOM: Stop za Milojevića - ONI šalju MILIONE za Bena i to u KEŠU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 10:40

A TEK ŠTO JE PRODUŽIO UGOVOR SA ZVEZDOM: Stop za Milojevića - ONI šalju MILIONE za Bena i to u KEŠU

Na ceni...

Jedan od igrača Crvene zvezde, koji je na prodaju je El Fardu Ben, ali samo u slučaju dobre ponude. Krilni igrač je produžio ugovor do juna 2023.godine uz dogovor da može da napusti Ljutice Bogdana ako ima jači ugovor i možda usledi selidba u Emirate.

Sjajan meč očekuje nas večeras (18.30) u Lidsu. Domaćin igra veoma ofanzivno, a Siti mora da se „vadi“ posle strašnog poraza od Lestera (2:5). Kec je 8,00, dvojka 1,35, a opklada GG3+ nosi kvotu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Mančester Siti.

Pre dve nedelje Al Ahli je pokazao interesovanje i igrač se načelno dogovorio za uslove, ali klub bivšeg trenera Vladana Milojevića, koji je “doveo” igrača iz Olimpijakosa ponudio je dva miliona evra u tri rate.

Crveno-beli su odbili priču tražeći da isplata bude u celini, plus da se izmiri poslednja rata posle kupovine Marka Marina, međutim u priču je sada uleteo još jedan arapski klub.

Dok u Džedi još vagaju, Al Nasr iz Dubaija je spreman da iskešira dva miliona evra, piše "MaxBet sport".

Sezona startuje za dve nedelje, a prelazni rok kao u Saudijskoj Arabiji je produžen do početka novembra. Trka je otvorena i Zvezda nema nameru da najboljeg strelca pusti ispod cene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.