A TEK SE OŽENIO: Srpski reprezentativac se pokazao u totalno drugom svetlu – GOLIŠAV u kuhinji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2018, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A TEK SE OŽENIO: Srpski reprezentativac se pokazao u totalno drugom svetlu – GOLIŠAV u kuhinji (VIDEO)

Snimak oduševio sve na Instagramu.

Srpski reprezentativni golman Predrag Rajković nedavno je stao na ludi kamen, ubrzo pošto je verio devojku Anu Cakić. Intimna proslava za najbliže upriličena je u Beogradu, ali mladi bračni par živi u Izraelu gde Rajković igra.

OVAKVA BOMBA JOŠ NIJE KROČILA NA MARU: U Beograd stiže i ONA, seksi devojka napadača Napolija (FOTO)

RAZVALILA DRUŠTVENE MREŽE: Jelena napisala nezaboravne srceparajuće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poruke Novaku! (FOTO)

Da uživaju u ljubavi gospođa Rajković redovno objavljuje na Instagramu, pa je jedan od snimaka u nizu i sledeći – mladi golman go do pojasa sprema večeru!

Iako se tek oženio, ne libi se da pokaže izvajano telo, a supruga i želi da se pohvali da pored sebe ima pravog muškarca – zgodan i odličan u kuhinji.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.