A SVI SU GA OTPISALI: Ikardi se vratio na velika vrata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A SVI SU GA OTPISALI: Ikardi se vratio na velika vrata!

Uskoro ponovo u timu Intera.

Argentinski golgeter Mauro Ikardi vratio se na trening Intera posle šest nedelja van tima, prenose italijanski mediji. Ikardi je trenirao sa saigračima u centru "Apijano Ðentile" prvi put od 13. februara, kada je odstranjen iz ekipe zbog nesuglasica sa upravom kluba oko novog ugovora. Treningu su prisustvovali i čelnici kluba, među kojima je bio i sportski direktor Ðuzepe Marota, čovek koji je najviše radio da se problem reši.

Poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč 26-godišnji napadač odigrao je 9. februara protiv Parme u Seriji A, a potom je ostao bez kapitenske trake i izbačen iz ekipe zbog velikog mimoilaženja za potpis nove saradnje. Ikardi, zajedno sa suprugom i agentom Vandom Narom, tražio je godišnju platu od devet miliona, Inter je nudio tri miliona manje i da se izbaci izlazna klauzula od 110 miliona u periodu od 1. do 15. jula, na šta Argentinac nije pristao.

Ikardi, koji je čak govorio i da ima povredu kolena, trebalo bi da bude u konkurenciji za utakmicu protiv Lacija 31. marta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Klarisa Alveš, supruga brazilskog fudbalera Marsela.

Rio... ✨🌊🇧🇷❣️

A post shared by Actress (@claricealves) on Apr 17, 2018 at 2:58am PDT

Clarice Alves by @paconavarrophoto 2017 #claricealves

A post shared by Actress (@claricealves) on Dec 3, 2017 at 9:14am PST

Traguetto time 🚤 😃

A post shared by Actress (@claricealves) on Sep 2, 2014 at 3:31am PDT

Amazing Christmas 🎅🎄🎁😎☀️

A post shared by Actress (@claricealves) on Dec 26, 2013 at 10:09am PST

A post shared by Actress (@claricealves) on Feb 28, 2013 at 7:05am PST

Saudades já @marcelo12_rm!

A post shared by Actress (@claricealves) on Jul 15, 2012 at 11:21pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.