A SAD I ZVANIČNO: Suma se vratio i potpisao ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 10:14

A SAD I ZVANIČNO: Suma se vratio i potpisao ugovor

Stigao iz Kuvajta.

Bivši fudbaler Partizana Sejduba Suma novo je pojačanje Novog Pazara, objavljeno je danas na sajtu kluba. Suma je u Pazar stigao iz Kuvajta.

 - Angažovanjem Sume FK Novi Pazar ističe ambicije da ove sezone napravi još veći uspeh, a to je da pored plasmana u plej of pokuša da se plasira u neko evropsko takmičenje, koje mu je prethodne sezone za malo izmaklo", poručuju iz FK Novi Pazar.

Do sada je u karijeri nastupao za Slovan iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bratislave, Partizan, Makabi iz Haife i Al Kadisiju iz Kuvajta. Za reprezentaciju Gvineje odigrao je 37 utakmica i postigao 9 golova.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.