A DA NIJE MALO PRETERANO? Sergej dobio crveni karton, ali pogledajte šta radi protivnik (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 22:52

A DA NIJE MALO PRETERANO? Sergej dobio crveni karton, ali pogledajte šta radi protivnik (VIDEO)

Arbitar je bio impulsivan.

Skupo plaćeni Srbi u Al Hilalu, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić već se isplaćuju ovom velikanu Saudijske Arabije.

Sergej je na prvom takmičenju u Liga kupu izabran za MVP-ja turnira, a Mitrović je na debiju dao gol protiv Al Raeda.

Ali, nije sve proteklo tako sjajno za obojicu, jer je na istoj utakmici Sergej Milinković Savić izgubio nerve i dobio crveni karton.

Sergej je posle jednog duela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ušao u klinč sa protivničkim igračem, koji mu se uneo u lice.

🚨 لاعب الرائد قام بدفع سافيتش على لاعب الرائد الآخر. pic.twitter.com/cXWbgPpd2B

— منبر الهلال - Mnbr Alhilal (@MnbrAlhilal) August 24, 2023

Srpski reprezentativac je burno odreagovao na to, udario ga je glavom, ovaj je pao na zemlju i pomalo teatralno odreagovao, ali sudija nije imao dilemu i pokazao je našem reprezentativcu direktan crveni karton i put u svlačionicu.

Na snimku se čak vidi da je SMS odgurnut od strane drugog protivničkog fudbalera i da se delimično i zbog toga uneo u lice rivalu, tako da se može reći da je Srbin malo i oštećen u ovoj situaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.